Programma

(Scroll omlaag voor extra info)

Hoe kan je naar een activiteit komen?

Leuk dat je naar onze activiteiten wilt komen! Voor de activiteiten in het pand moet je je inschrijven via de EL CID app, dat kan vanaf vrijdag 13 augustus om 17:30. Voor de activiteiten op de boot kun je gewoon langskomen! 🙂 Daar is geen inschrijving voor nodig of iets dergelijks. Wel is de boot een testen voor toegang evenement, dus heb je een geldige corona check app QR code nodig. In ons pand geldt de anderhalve meter regel, maar op de boot hoef je geen afstand te houden.

Let op! In de EL CID app kan je je maar tot 22:00 inschrijven, echter gaan we tot 00:00 door (landelijke regels voor de horeca). Als je tussen 22:00 en 00:00 langs wilt komen, zorg dan dat je je eerder op de dag bij ons inschrijft op de informatiemarkt, de grasboot, tijdens een rondleiding of bij de informatiebalie op Catena.

Wacht.. jullie hebben een boot?

Ja! Wij hebben een boot liggen aan het rapenburg, voor de steeg waar ons pand ligt (kolfmakersteeg 8, Leiden). Wij noemen onze boot de ‘grasboot’. Dat komt omdat er echt gras op de boot ligt, je kan dus lekker op het gras zitten, alsof je in het park aan het chillen bent. Uiteraard hebben we een bar op de boot waar je een biertje kan nuttigen en ander fris. Naast de boot hebben we buiten ook een informatiebalie waar je al je vragen kwijt kan en je kan inschrijven. De boot en balie zijn geopend van 11:00 tot 20:00.

CATENA