Waarom moet jij lid worden bij Catena?

Catena is het alternatief voor de studentenvereniging zoals jij hem kent. Dat komt omdat bij Catena gezelligheid en vrijheid voorop staan. Ontgroeningen en verplichte vriendengroepen kennen wij hier niet. Bij Catena is iedereen onbeschaamd en volledig zichzelf. We zijn elke dag van de week open en jij bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je langskomt.Maar we zijn niet enkel een kroeg met lidmaatschap, we hebben elke week wel een activiteit of een feest waar jij van kan genieten: Themafeesten, borrels, karaoke, bordspelletjes avonden, LAN-parties, dungeons & dragons sessies, improvisatietheater, filmavonden, pubquizzen enzovoort. Om onze nieuwe leden te leren kennen organiseren wij een kennismakingstijd met elke dag een toffe activiteit. Ook kun je mee gaan op de kampweek. Bij Catena kan het allemaal, maar het moet niet: Kortom, wil je wel een toffe studententijd, maar spreken de corporale verenigingen je niet aan? Dan zijn wij hét alternatief!

Hoe word ik lid bij Catena?

Nice dat je overweegt lid te worden bij Catena! Als je lid wilt worden moet je je inschrijven bij ons op de vereninging. Daarvoor kan je elke dag van de EL CID langs komen op onze vereniging tussen 11:00 en 23:00, en buiten de EL CID doordeweeks tussen 12:00 en 19:00. Voor je inschrijving heb je een geldig identiteitsbewijs in de vorm van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs nodig, en je bankrekeningsgegevens als je wil betalen via een automatische incasso. Dit is wel het handigst, anders komt onze penningmeester je het hele jaar door stalken tot je betaald hebt.

Hoe duur is het lidmaatschap?

De contributie bedraagt in het eerste lidmaatschapsjaar €123,-. Hiervan is €39,- voor het vrijwillige Eerstejaarskamp en €84,- voor het lidmaatschap. Het kampgeld blijft twee jaar staan; dit betekent dat wanneer je niet mee kunt op het eerste kamp direct na de EL CID-week, het kampgeld ook gebruikt kan worden voor het tweede kamp of voor één van de kampen in het jaar erna. Dit kampgeld krijg je niet terug als je niet op kamp bent geweest en het is wel zo gezellig om mee te gaan. Elk volgend jaar bedraagt de contributie €84,-.Betaling van de contributie kan gedaan worden door een machtiging te geven aan het bestuur bij je inschrijving. Er wordt dan maandelijks rond de vijfentwintigste een bedrag van €10,25- in het eerste jaar en in latere jaren €7,-

Nog meer vragen?

Heb je nog een prangende vraag die hier niet bijstaat? Stuur ons een bericht via de mail, of onze instagram. De keuze is reuze. Natuurlijk kun je ook langskomen op Catena!